SPAGGO: до НДК

Добре дошли в Spaggo. Може би най-уникалното ново попълнение в графа „заведения” напоследък. Прекрасната къща седи като роза в квартала – несъмнено, още от улицата се отличава със свежите си цветове, на фона на сивите и скучни кооперации. Прекрачвайки прага ще се озовете пред цели три самостоятелни заведения, свързани помежду си. Изглежда, че Spaggo е първото по рода си заведение у нас, което предлага ресторант, кафе бар и детски кът на едно място.
Ресторантът се намира на първия етаж на пъстрата къща. Той грабва окото още преди да сте отворили вратата и сякаш прочел мислите ви, на прага ви посреща най-усмихнатия сервитьор. Това сякаш не се случва често, особено в следобедните часове на деня, когато се очаква персоналът вече да е изнервен до полуда от претенциите на клиентите.
Е, явно тук думата „изнервен” е нещо непознато. Обстановката предразполага към напълно отпускане – това е място,в коeто ярките цветове на интериора контрастират на тихата, ненатрапчива музика, приглушената светлина и меките отблясъци на приборите върху масите.. цветовете са свежи, но не се натрапват. Диваните и столовете са изключително меки и удобни и са разположени на достатъчно голямо разстояние, така че да не чувате за какво си говорят на съседната маса.
Отворена е и лятната градина – място, където всеки детайл е изпипан докарай. Истински разкошна кухня – съчетаваща традиционна със средиземноморска кухня.
И не забравяйте, че това е мястото, където може да вечеряте без да игнорирате детето си или да се притеснявате дали тормози околните с виковете си. Ресторантът има напълно самостоятелен детски клуб – на един етаж разстояние. Аниматорите на Funny обещават да дарят малчугана ви с цялото внимание на света, докато вие се наслаждавате на обяда или вечерята си. Собствениците на заведението пък са готови да ви гарантират страхотни рождени дни и празненства, на които хем да подарите на детето си най-незабравимото преживяване, хем да се повеселите с приятели на спокойствие само на един етаж разстояние. Детският клуб има всичко нужно за забавлението на вашия малчуган – пързалка, джунгла, басейн с топки и хиляди играчки. В допълнение, всеки родител получава уникален код и парола, с които може да наблюдава детето си директно чрез Интернет, тъй като целия ресторант е оборудван с видеокамери и Wi-Fi връзка.
Изненадите не свършват до тук. На третия етаж се намира The Rooms. Този очарователен кафе клуб отваря врати още рано сутрин за тези, които искат на спокойствие, в приятна обстановка, да прочетат пресата и да закусят, а вечер тук можете да отпразнувате 12тия рожден ден на вашето пораснало дете, на фона на диско топка и музика и караоке, които то само си е избрало. The Rooms има три зали – две от тях са с меки, удобни дивани в бяло и лилаво, а средната част е с високи столове. Не забравяйте да обърнете внимание и на малките детайли в Spaggo. Те са поставени така, че да не привличат вниманието, но със сигурност си струва да бъдат забелязани. Малките свещници и фигурки, заобикалящи бурканчетата с бисквити, ви обграждат, без да се натрапват. Декорациите са навсякъде – по масите, на баровете, около прозорците. И са толкова умело подбрани и подредени, че успяват да внесат едно особено чувство на уют и „домашно”, без дори да осъзнавате какво ви кара да се чувствате толкова добре.
Най – новото – още през месец май, в кв.Лозенец, ще отвори врати поредния комплекс с марките SPAGGO и FUNNY, в удобната, огромна сграда на бившия ресторант Св. Наум. Подобно на комплекса до НДК, там ще бъдат обединени взаимно-допълващи се заведения:Италиански пица-ресторант с марката SPAGGO, детска парти-къща FUNNY – тук, на бул. Свети Наум вече ще бъдат обособени два детски къта, единият от които ще приема и бебешори от шест месечна възраст и Wine & cheese bar SPAGGO с наистина различна по вид и вкус изтънчена, гурме кухня. Не на последно място трябва да отбележим, че комплекса разполага и с ПАРКИНГ за гостите, а непосредствено зад голямата къща се намира парк Лозенец, в който децата на гостите на ресторанта могат да играят на воля.
Локацията е идеална за празнуване на рождени дни на малки и големи, организиране на сватби, коктейли и частни мероприятия, събиране с любими хора и приятели.
За всеки има място в голямата ни къща.

The URI to TrackBack this entry is: https://zavedenia.wordpress.com/2010/04/18/spaggo-%d0%b4%d0%be-%d0%bd%d0%b4%d0%ba/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Вашият коментар